Kupi karte za utakmice 062 599 630

Bravo Robijaši!

Igrači i Uprava RK Čelik na ovaj način izražavaju svoju neizmjernu zahvalnost grupi od 50-tak mladih najvatrenijih navijača popularnih Robijaša, koji su dali svoj snažan doprinos izuzetno važnoj pobjedi rukometaša Čelika u utakmici protiv sjajne ekipe RK Gračanice (RK Čelik- RK Gračanica 31:29 za Čelik).

Podrška RK Čeliku od Robijaša
Podrška RK Čeliku od Robijaša

Robijaši nisu posustali ni jedne sekunde za vrijeme šesdesetominutne grčevite, snažne i sportske borbe dva snažna protivnika koji su se sportski nadmetali na teškom megdanu do pobjede.

Veliko hvala našim Robijašima koji su spasili čast svog grada Zenice u situaciji kada iz rukometne Gračanice na ovu utakmicu dodje više od 100 frenetičnih navijača da pomognu svom klubu u borbi za opstanak u Premijer ligi BiH, a pedesetak Robijaša ih ,,nadjača” s bubnjevima, pjesmom i fenomanalnim navijanjem svih 60 minuta bez prestanka. Sve to bez i jednog i najmanjeg incidenta od strane Robijaša.

Bravo Robijaši, vi ste veliki dio ove sjajne Čelikove pobjede u kojoj su naši rukometaši uz Vašu podršku i podsticaj ginuli na terenu! Bez vas ništa ne bi bilo isto kao što je bilo! – izjavio je Pane Škrbić, predsjednik Rukometnog kluba ,,Čelik”.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!