Kupi karte za utakmice 062 599 630

Nakon ubjedljive pobjede prošle nedjelje protv RK Travnika (47:32), RK Čelik je naredne subote, 30. aprila, u Gradskoj areni Husejin Smajlović, domaćin ekipi RK Donjeg Vakufa.

  • Očekuje se sigurna pobjeda domaćina
  • Tim se neće mijenjati od utakmice sa Travnikom

Biće to susret trenutno prvoplasiranog RK Čelika (sa 31 bodom) i posljednjeg sa tabele Prve lige FBiH – RK Donjeg Vakufa (sa 4 boda).

”Bodovna razlika između dva tima ne mora ništa da znači, jer danas svi igraju rukomet. RK Donji Vakuf nas je znao iznenaditi dobrom igrom, ali mu ni sada, kao ni ranije, nećemo dozvoliti nikakvo iznenađenje. To znači da dva nova boda ostaju u Zenici”, izjavio je za Čelikov portal pouzdan standardni prvotimac Adnan Sumbuljević, koji u subotu slavi rođendan, te dodaje:

”Moja dobra igra i naša pobjeda u subotu biće poklon ekipe i mene našim navijačima za moj rođendan. Pozivam navijače da dođu na utakmicu, uz besplatan ulaz”.

Sastav RK Čelika neće se mijenjati u odnosu na prethodnu utakmicu sa RK Travnikom, a to znači da će protiv RK Donjeg Vakufa u sastavu biti: Mario Filipović, Faris Mrako, Edin Gušić, Adnan Sumbuljević, Danijel Jurić, Tarik Kubat, Dženan Hodžić, Mensur Hadžić, Ajdin Starčević, Velid Čelenka, Mevludin Čehajić, Faris Rujanac i Ante Dragičević.

UTAKMICA RK ČELIK-RK DONJI VAKUF SE IGRA U SUBOTU, 30. APRILA, SA POČETKOM U 17:00 SATI. UPRAVA I IGRAČI RK ČELIKA POZIVAJU LJUBITELJE RUKOMETA NA OVU UTAKMICU. ULAZ JE BESPLATAN.

Foto: Arhiva 2021.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!