Kupi karte za utakmice 062 599 630

Rukometaši Čelika su prošle subote odigrali jednu od svojih najboljih partija u toku ove godine: zasluženo su pobijedili odličnu ekipu RK Gračanice u direktnom okršaju u borbi za što bolji plasman u Premijer ligi BiH, koju ove godine napušta čak pet ekipa.

RK-SLOGA

RK-SLOGA

Svi igrači Čelika, koji su u utakmici sa RK Gračanicom dali sve od sebe, nisu još ni ,,sanirali svoje rane” od prethodne utakmice, a u srijedu, 27. aprila ih čeka novi pravi rukometni ,,rat“ – zaostala utakmica protiv uvijek jake RK Sloge iz Doboja, i to ponovo na ,,vrućem” terenu dvorane Bilmišće. Biće to još jedan žestoki derbi ova dva sportska rivala.

Sigurni smo da će Davor Kadić, Mirza Dervenčić, Aldin Begagić, Milan Duvnjak, Enes Sirčo, Edvin Begović, Adnan Ado Begagić, Bakir Buljugija, Edin Bajramović i drugovi ponovo pružiti ,,partiju života i smrti” za uživanje i publici pokloniti novu pobjedu!

Zato, Zenico, nemoj propustiti ovaj novi pravi rukometni ,,rat”! Ako volite ovaj grad i ovaj sport – dodjite u srijedu, 27. aprila u 18 sati u dvoranu Bilmišće!

Podržite ove rukometne heroje do konačnog uspjeha, koji i pored svih nedaća i problema tokom ove godine, daju sve od sebe za bolju budućnost svog kluba. Sa našim vjernim navijačima – idemo do nove pobjede! -poručuju igrači i Uprava RK Čelika.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!