Kupi karte za utakmice 062 599 630

Svih 20 igrača RK Čelika koji svaki dan dva puta dnevno žestoko treniraju u Gradskoj areni Zenica i spremaju se za naredno peto kolo u Prvoj ligi Federacije BiH protiv RK Kakanj u Kaknju – spremni su za novi prvenstveni meč.

Svi treninzi se odvijaju pod budnim okom fizioterapeuta RK Čelika, prof. Bojana Tepića, koji bukvalno prisustvuje svakom, i jutarnjem i popodnevnom treningu i interveniše ako treba na licu mjesta. On je najzaslužniji što u RK Čeliku nema ozbiljnijih povreda igrača.

”Svi igrači su zdravi i spremni za igru protiv ekipe RK Kaknja i šef stručnog štaba Seldin Rizvanović ima na raspolaganju svih 20 igrača. Manje povrede lakta imali su najmladji Čelikovac, sedamestogodišnji Ismar Kahrić i desno krilo Jasmin Omerović, ali su i oni spremni i na raspolaganju šefu Rizvanoviću”, kaže Bojan Tepić.

Trener Rizvanović će tek nakon sutrašnjeg večernjeg treninga odrediti kojih 16 igrača putuje u Kakanj. Utakmica se igra u nedjelju, 21. oktobra u Sportskoj dvorani u Kaknju, a očekuje se da će utakmicu pratiti i jedan broj navijača RK Čelika iz Zenice.

”Raspoloženje, zajedništvo i atmosfera u timu Čelika pred utakmicu u Kaknju su odlični i niko od igrača ne razmišlja ni o čemu drugom osim o pobjedi svog tima”, kažu u RK Čeliku.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!