Kupi karte za utakmice 062 599 630

Igrač mjeseca u RK Čeliku za septembar 2018. je lijevo krilo ELDAR MEHIĆ, rođen 30.04.1996. godine u Zenici. Visok je 186 cm, a težak 83 kilograma.

Bio je član reprezantativnih selekcija BiH U-17, U-19 i U-20. Student je Univerziteta u Zenici. Primjer igračima u svakom pogledu. U septembru je u četiri utakmice dao ukupno 41 gol, od čega na turniru u Lukavcu Premijerligašu RK Konjuhu iz Živinica 12, RK Lukavcu 14, te 15 golova u dvije prvenstvene utakmice Prve lige Federacije BiH (bivšim premijerligašima – RK Gradačcu 7, a RK Krajini u Cazinu 8 golova). Bilo bi golova još više da je Mehić imao stoodstotnu minutažu u svim utakmicama!

Eldar Mehić, lijevo krllo RK Čelika

Eldar Mehić

”Izvrsno se osjećam u Zenici! Po drugi put sam u Čeliku i sretan sam zbog toga. RK Čelik je sjajan, odlično organizovan klub, gdje imamo izvanredne uslove za rad, uslove na kojima nam može pozavidjeti svaka premijerligaška, pa i evropska ekipa. Ovdje se tačno zna šta, ko, kako i kada radi! Uz sve to, mi igrači smo prava ”klapa”, ili kako to neki kažu ”raja”. Odlično se slažemo na terenu i van njega! Zadovoljsvo je i čast igrati za RK Čelik i boriti se za povratak u Premijer ligu BiH i Evropu gdje Čeliku i jeste mjesto!”, kaže mladi Eldar Mehić.

Zbog svojih igračkih i ljudskih kvaliteta, odličnog rada i odlično odigranih utakmica, ELDAR MEHIĆ je proglašen IGRAČEM MJESECA U RK ČELIKU! ČESTITAMO!

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!