Kupi karte za utakmice 062 599 630
Zahvaljujući predsjedniku Kluba Panetu Škrbiću, jutros su na račune svih igrača i trenera RK Čelika isplaćene stipendije i ostala primanja za tek protekli mjesec septembar.
”Mi ne želimo da kasnimo u isplatama ni jedan dan! Momci su protekli mjesec odlično radili, ostvarili su dvije sjajne prvenstvene pobjede u dva prvenstvena kola i zaslužili su da im primanja ne kasne nijedan dan!”, izjavio je Pane Škrbić.

Diplomirao Admir Bjelopoljak

Dvadesetrogodišnji srednji bek RK Čelika Admir Bjelopoljak (rođen u Zenici 20.08.1995. godine) diplomirao je na Internacionalnom Univerzitetu u Travniku i postao diplomirani inženjer telekomunikacija.
”Čestitamo Admiru na ovom važnom uspjehu. Inače, kod nas u RK Čeliku se veoma insistira na tome da se igrači školuju, da završavaju srednje škole i fakultete. Tako su od aktivnih igrača fakultete do sada završili i Jasmin Omerović Cico i Riad Polić (DIF), a čak 8 igrača su redovni studenti, dok su tri srednjoškolci. Ponosni smo na tu činjenicu”, kažu u Upravi Čelika.
Bravo Admire –  čestitamo ti na diplomi inženjera telekomunikacija!

Mustafa Babić i Enes Bešić na posudbi u RK Travniku

Uspješna sportska saradnja RK Čelika i RK Travnika se nastavlja i dalje. Mladi i perspektivni rukometaši Čelika Mustafa Babić i Enes Bešić su na godinu dana posuđeni RK Travniku, a Travničani Miran Čović i Ismar Kahrić su registrovani za RK Čelik.
”Babić i Bešić su već imali prvo ”vatreno krštenje” u RK Travniku i u jučerašnjoj utakmici u Međugorju ostvarili pobjedu za svoj tim. Čestitamo našim momcima!”, kažu u Press službi RK Čelika.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!