Kupi karte za utakmice 062 599 630
  • Rukometaši Čelika u subotu, 12. maja u 19 sati, u dvorani Bilmišće igraju posljednju utakmicu u okviru 22. kola prvenstva Prve lige FBiH. Za ovu utakmicu Uprava i igrači RK Čelika pripremaju specijalni program.

”Detalji programa su još uvijek tajna”, kažu u Upravnom odboru RK Čelik. ”Za sada se zna da će posjetioci na ulazu u dvoranu dobiti specijalne poklone, da će svečanost biti i na samoj utakmici. Ciljana grupa i naša posebna želja je da na ovu utakmicu dođu penzioneri i žene, pogotovo mlade djevojke za koje je i ulaz, radi popularizacije rukometa, besplatan!”, kažu u RK Čeliku.

Mladi igrači RK Čelika – Edhem Grabus, Adi Pašalić, Faris Mrako, Danijel Jurić, Adnan Sumbuljević, Muamer Kaljić, Kenan Biogradlija, Adnan Begagić, Jasmin Beganović, Jasmin Omerović te Edvin Begović, Aldin Begagić i drugovi ovu utakmicu posvećuju svojim prijateljima i navijačima RK Čelika i žele da ovaj dan bude praznik rukometa!

add_location

Iz Rukometnog Kluba Čelik Zeničanima poručuju:

Dođite na staro mjesto okupljanja rukometaša: u dvoranu Bilmišće, 12. maja u 19 sati, i uz mlade rukometaše provedite ugodno vrijeme!

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!