Kupi karte za utakmice 062 599 630

Utakmicu 13. kola (drugo kolo proljetnog dijela prvenstva) Prve lige FBiH RK Čelik igra u Kaknju, u nedjelju u 7. marta sa početkom u 16 sati. U prethodnoj utakmici Čelik je na svom terenu savladao RK Donji Vakuf, rezultatom 40:26.

– Atmosfera u timu je odlična. Treniralo se redovno i spremni smo za utakmicu u Kaknju. Veoma cijenimo ekipu RK Kaknja s kojom smo se uvijek nadigravali, i kod kuće i u gostima, ali se nadam da ćemo s našom prepoznatljivom igrom, čvrsto u odbrani a brzo u napadu, osvojiti tri nova boda – kaže za naš portal zamjenik kapitena i jedan od najboljih odbrambenih igrača Čelika Danijel Jurić.

Pošto treninzima svakodnevno prisustvuje dvadeset igrača Čelika, povrijeđenih i bolesnih nema, pa trener Seldin Rizvanović ima muku oko sastava tima, odnosno kojih 16 igrača da povede u Kakanj.

– Tim ću odrediti tek u nedjelju, pred polazak ekipe u Kakanj. U sastavu će biti trenutno najspremniji igrači. Očekujem za nas povoljan rezultat protiv čvrste ekipe RK Kaknja – ističe trener Seldin Rizvanović.

Humanitarni telefonski poziv za RK Čelik

”U nizu marketinških poteza, kao što su prijenosi svih utakmica RK Čelika sa dvije kamere na Youtubu i Facebooku, uplate ulaznica za utakmice bez prisustva gledalaca i slično, Čelik je sada uveo još jedan marketinški potez – humanitarni telefonski poziv za RK Čelik pod nazivom ”Idemo zajedno za Premijer ligu” – kaže za naš portal Pane Škrbić, predsjednik kluba, i dodaje:

– Ovim želimo da podržite RK Čelik i jednim telefonskim pozivom na BROJ 090 292 009 Čeliku darujete 3 konvertibilne marke, koje će koristiti za obezbjedjenje TV prijenosa utakmica Čelika i u druge svrhe. Na ovaj način, iako se utakmice igraju bez prisustva publike, vi za gledanje utakmice darujete Čeliku 3 KM – kaže nam Pane Škrbić, predsjednik RK Čelika.

Na naslovnoj slici: zamjenik kapitena Čelika Danijel Jurić

local_phone

Humanitarni broj za podršku Čeliku – 090 292 009

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!