Kupi karte za utakmice 062 599 630

Dragi članovi RK Čelika, prijatelji rukometa, rukometaši,

od ovog trenutka imate priliku da, nakon izvjesnog zastoja u funkcionisanju ove stranice, ponovo koristite našu stranicu rkcelikzenica.net koja će vas ubuduće redovno i svakodnevno informisati o kompletnom radu Kluba i promjenama u njemu, i to – nadamo se – isključivo pozitivnim.

Za početak ćemo o tome – ko sada čini prvi tim RK Čelika. Imaćete fotografiju i biografiju svakog igrača, stručnog štaba i Upravnog odbora kluba, izvještaje s utakmica, izjave igrača…
Govorićemo i o ciljevima kluba za budućnost (a jedan i najvažniji je ekspresni povratak tima u Premijer ligu BiH i Evropu) a to je stvaranje čvrste čelične momčadi koja će znati samo za pobjede.

Pane Škrbić, predsjednik kluba

Pane Škrbić, predsjednik kluba

Za kratko vrijeme, za svega tri mjeseca, otkakako je u funkciji nova Uprava kluba, zaustavili smo daljnje propadanje Kluba u ambis, stabilizovali tim i klub i sada slijedi, siguran sam, samo rast i napredak i Kluba i tima.

Posebno sam obradovan, sretan i zadovoljan što je sadašnji tim RK Čelika sastavljen od mladih i ambicioznih rukometaša, uglavnom osamnaestogodišnjaka, spremnih i sposobnih da rade, uče i napreduju i do pobjeda i do zvijezda. Već sada sam siguran da će neki od njih postati velike zvijezde rukometa! Momci, ja vam vjerujem!

Pozivam sve one koji budu čitali vijesti i informacije sa ove stranice da nam se javljaju, pišu, sugerišu, da podrže ovaj mladi tim za budućnost.

Unaprijed vam hvala na saradnji i svako dobro svima nama!

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!