Kupi karte za utakmice 062 599 630

Ranije smo saopštili da se utakmica narednog 14. prvenstvenog kola u Prvoj ligi Federacije BiH, Čelik – Bosna (Tešanj), igra u subotu, 14 marta u 20 sati u Gradskoj areni Husejin Smajlović u Zenici, samo bez prisustva publike. Ovim obavještavamo javnost da se utakmica ODGAĐA!

Nakon novih instrukcija nadležnih državnih organa povodom epidemije koronavirusa, danas obavještavamo sportsku javnost da se ta utakmica, kao i sve ostale u narednih 21 dan, odgađaju i da se utakmice za sada neće igrati.

Ukidaju se i druge aktivnosti Kluba

Upravni odbor RK Čelika je odlučio i da u potpunosti ukine sve treninge Škole rukometa Čelik, a takođe i da reducira trenige seniorske ekipe – saopšteno je iz Uprave RK Čelika.

”Pratićemo dalju epidemiološku situaciju i ponašat ćemo se u skladu sa novom situacijom i prema uputstvima nadležnih organa”, kažu u RK Čeliku.

Kao u narodnoj izreci koja kaže ”da u svakom zlu ima i neko dobro”, ova pauza će dobro doći odličnom desnom krilu Čelika Edvinu Begoviću i mladom desnom beku, 18-godišnjem Franji Duđaku, koji su zadobili povrede na posljednjoj utakmici protiv Sane 7 u Sanskom Mostu prošle subote.

Naslovna fotografija: Uprava Kluba/Arhiva

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!