Kupi karte za utakmice 062 599 630

RK Čelik igra u subotu 27. oktobra u 14 sati i 30 minuta u dvorani Bilmišće protiv RK Lukavca. Svi su spremni, čak i povrijeđeni igrači su bili na treningu a ulaz na utakmicu će biti besplatan.

  • Utakmica se igra u subotu, 27. oktobra sa početkom u 14 sati i 30 minuta u dvorani Bilmišće
  • Ulaz – besplatan
  • Započinje upis u najveću Školu rukometa – Školu RK Čelika

Najnoviji raport iz tabora RK Čelika je: zdravstveni bilten je odličan, a dva povrijeđena igrača u posljednjoj utakmici prošle nedjelje u Kaknju – krilo Jasmin Omerović (dobio udarac u stomak) i bek Faris Mrako (povreda ruke) su sinoć trenirali i spremni su za subotnju utakmicu protiv RK Lukavca.

Utakmica se igra 27. oktobra sa početkom u 14 sati i 30 minuta u dvorani Bilmišće, pošto je oficijelna dvorana u kojoj RK Čelik igra svoje utakmice – Gradska arena, zauzeta nekim vanrednim aktivnostima.

Omerović i Mrako spremni za nastup

”Svih 20 igrača RK Čelika su spremni za naredno šesto kolo u Prvoj ligi Federacije BiH protiv RK Lukavca na domaćem terenu i za novu pobjedu”, kaže zamjenik kapitena Faris Mrako, koji ulazi u staru formu. ”Biće to sigurna peta pobjeda u pet prvenstvenih utakmica!”

”Promjena u timu najvjerovatnije neće biti u odnosu na tim koji je igrao u Kaknju, ali će biti izmjena u koncepciji igre, prije svega pojačavanjem odbrane tima”, kaže trener Čelika Seldin Rizvanović.

Besplatan ulaz

Uprava RK Čelika je odlučila da ulaz na ovu utakmicu bude besplatan.

Odlučili smo da ova utakmica bude praznik rukometa. Zato pozivamo prijatelje sporta i sve građane Zenice, a posebno roditelje sa djecom da dođu na Bilmišće, gdje ćemo prije i za vrijeme utakmice instalirati pult za upis djece u Školu rukometa Čelik. Škola je besplatna, a prilikom upisa djeca – polaznici Škole rukometa, dobiće besplatno majicu RK ČELIK – kažu u Upravi RK Čelika.

Najbolja škola rukometa RK ČELIK započinje sa radom 1. novembra u Gradskoj areni Zenica, a za upis u Školu vlada veliko interesovanje.

Sa djecom će raditi najbolja ekipa trenera: direktor Škole rukometa je prof. Seldin Rizvanović, a uz njega su tu još Nedim Šehić i Nermin Gušić. Radu sa djecom će se pridružiti profesori sporta – Bojan Tepić, te igrači prvog tima Čelika Riad Polić i Jasmin Omerović, kao i mladi prvotimci Faris Mrako i Eldar Mehić.
Škola će raditi po posebnom Programu koga je usvojio Upravni odbor RK Čelika.

LJUDITELJIMA RUKOMETA I GRAĐANIMA ZENICE PRORUKA UPRAVE I IGRAČA RK ČELIKA JE: U SUBOTU U 14.30 SATI – SVI NA RUKOMET U DVORANU BILMIŠĆE! BUDITE DIO TIMA! BUDITE ČELIK!

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!