Kupi karte za utakmice 062 599 630

Ekipa RK Čelika

Ekipa RK Čelika

Start utakmicom protiv RK Igman

Nakon 45 dana pauze u subotu startuje Premijer liga BiH u rukometu. Rukometaši ,,Čelika” 30. januara u Gradskoj areni Zenica u 17.30 sati dočekuje mladu ekipu Igmana iz Ilidže, trinaestoplasiranu ekipu sa prvenstvene tabale.

– Mi još nismo potpuno spremni za prvenstvene okršaje! Nedostaju nam posebno prijateljske utakmice kako bi uigrali sve linije. Odigrali smo svega dvije pripremne utakmice (pobijedili RK Slobodu u Tuzli i RK Žepče). Željeli smo posljednju prijateljsku utakmicu odigrati u narednu srijedu negde u okolini Zenice, ali niko nije želio da igra utakmicu nekoliko dana pred prvenstvene okršaje.
Zato ćemo u Areni odigrati utakmicu izmedju prvog i drugog tima ,,Čelika”, kada će se u našem timu pojaviti i neki novi igrači.-

Atmosfera u timu je odlična i mi smo ipak spremni da pobijedimo Igman i osvojimo nova tri boda, kako bi se primakli našem cilju plasmana u ,,Ligu 4” i borbi za šampionsku titulu – kaže trener Čelika Seldin Rizvanović.

Uprava i igrači Čelika pozivaju sve ljubitelje sporta, posebno rukometa, da u subotu 30. januara dođu u Gradsku arenu Zenica i pozdrave jedan novi Čelik: brz, moderan, snažan i dobar!

Igrači Čelika su prošli zdravstvene testove i među njima nema povrijedjenih.

Svi na rukomet, nećete se pokajati! – poručuju iz Uprave RK Čelika.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!