Kupi karte za utakmice 062 599 630

Tri vijesti iz RK Čelika

  1. Oženio se Riad Polić
  2. Ismar Kahrić u reprezentaciji BiH
  3. Protiv Krivaje bez Muslića

Kapiten RK Čelika Riad Polić i njegova vjerenica Amela izgovorili su sudbosnosno ”da”, uz civilno i šerijetsko vjenčanje, te vjenčanje proslavili zajedno sa 170 prijatelja i prijateljica u Motelu Marić u Žepču, među kojima je bio i veći broj prijatelja iz rukometnog miljea iz BiH.

Predsjednik RK Čelika Pane Škrbić je, povodom sklapanja braka, za Amelu i Riada priredio svečani prijem, čestitao im vjenčanje i uručio im prigodne poklone.

[intense_content_box icon=”heart” icon_stack_color=”#e01947”] Ovom prilikom svi igrači, uprava i navijači RK Čelika svom kapitenu Riadu i Ameli čestitaju i žele sve najbolje povodom njihovog vjenčanja![/intense_content_box]

Naslovna Fotka: Amela i Riad sa predsjednikom Kluba Škrbićem

Ismar Kahrić u reprezentaciji BiH

Na ovogodišnjem tradicionalnom međunarodnom turniru juniorskih ekipa do 20 godina u Bugojnu ”Rukomet je moja budućnost” (pobjednik je ekipa Slovenije, druga je Poljska, a treća Njemačka, dok je BiH šestoplasirana ekipa), za bh. reprezentaciju je nastupio i član ekipe RK Čelika – osamnaestogodišnji pivot Ismar Kahrić.

Kahrić je poziv selektora reprezentacije Bojana Unčanina zaslužio odličnim igrama u ovogodišnjoj prvenstvenoj sezoni u RK Čeliku i, prema izjavi selektora Unčanina, opravdao je njegovo povjerenje. Prema informacijama iz Stručnog štaba reprezentacije za naredne susrete bh. selekcije biće pozvana još dva Čelikova juniora koji nastupaju za senirosku ekipu Čelika.

Ismar Kahrić

Ismar Kahrić

Na slici: Reprezentativac Ismar Kahrić

Protiv Krivaje bez Muslića

Rukometaši Čelika se intezivno i veoma ozbiljno pripremaju za derbi 23. kola Prve lige FBiH koja se naredne subote igra u Zavidovićima, gdje se Čelik sastaje sa odličnom ekipom domaćina – RK Krivajom.

Treninzima Čelika ne prisustvuje odlični bek Čelika Kenan Muslić, koji se oporavlja od povrede koljena koju je ”zaradio” na prethodnoj utakmici protv RK Slobode iz Tuzle.

Muslić je uz pomoć Kluba prošao sve ljekarske preglede u Katonalnoj bolnici Zenica i u Poliklinici ”Sunce” dr. Envera Šabića. Njegov oporavak teče na zadovoljavajući način, ali ga ipak neće biti u sastavu protiv ekipe Krivaje. Očekuje se da Muslić sa treninzima započne tek naredne sedmice.

Kenan Muslić

Kenan Muslić se oporavlja od povrede

Na slici: Kenan Muslić

Slični Članci

RK Čelik spreman za Sanski Most

RK Čelik spreman za Sanski Most

Rukometaši Čelika ove sedmice gotovo da i nisu trenirali zbog zauzetosti arene Husejin Smajlović. Ipak spremno putuju u Sanski most na utakmicu sa Sanom 7.

Pratite nas na Facebooku!