Kupi karte za utakmice 062 599 630

Nakon tri prvenstvena kola i osvojih maksimalnih 9 bodova u Prvoj ligi Federacije BiH, rukometaši Čelika u nedjelju u 16 sati nastavljaju žestoku borbu za prvenstvene bodove. Ovoga puta u zeničkoj Areni gostuje odlična ekipa iz Žepča.

  • Prvi put biće dozvoljen pristup publike utakmici, uz poštovanje zdravstvenih mjera
  • Prodaja godišnjih ulaznica i članskih karata po 20 i 50 KM

Prema odluci uprave Kluba, prvi put će nakon dužeg vremena biti dozvoljen pristup publike, istina u ograničenom broju i uz puno poštovanje zdravstvenih mjera.

– To podrazumjeva da publika može ući uz prikaz potvrde o vakcinisanju, negativan test ili dokaz o preboljenoj koroni, te uz mjerenje temperature na ulasku u Arenu – pojašnjavaju u RK Čeliku.

Godišnje članske karte RK Čelika

Istovremeno, posjetiocima će biti pružena prilika da prije početka i u toku utakmice kupe godišnje članske karte RK Čelika od 20 odnosno 50 KM, koje obezbjeđuju gratis prisustvo svim prvenstvenim, kup i prijateljskim utakmicama RK Čelika.

Znači da svi prijatelji rukometa koji to žele, mogu doći i vidjeti ovaj novi, podmlađeni i borbeni Čelik kojeg odlikuje kolektivna igra, požrvovanost i žar i ogromna želja za pobjedama. Novi (stari) trener Miki Filipović ubrizgao je ekipi filizofiju žestoke borbe i požrtvovanja na terenu do konačne pobjede. To vrijedi vidjeti.

Naslovna fotografija: Arhiva, Ekipa RK Čelik

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!