Kupi karte za utakmice 062 599 630

Najnovije iz RK Čelika: Povratak sa priprema i podrška Grada

21

Januar, 2018.

Novosti
Pripreme
Saopštenja

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović je obećao maksimalnu podršku grada RK Čeliku i KK Čeliku. Rukometaši su se vratili sa priprema i u odličnoj su formi, a počela je i prodaja godišnjih ulaznica.

Podrška grada RK Čeliku

Gradonačelnik Zenice Fuad Kasumović primio je u svom kabinetu Paneta Škrbića, predsjednika Rukometnog kluba Čelik. Sastanku su prisustovali i pomoćnik Gradonačelnika Armin Mujkić, te predstavnici Škole rukometa Čelik – Junior Vlade Zeljke, Dženan Dedić i Vladimir Zeljko.
Na sastanku je bilo riječi o daljem razvoju rukometa u Gradu i očekivanjima Gradske uprave kad je riječ o ovom, u Zenici veoma popularnom sportu.

Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

fotografija Sport Centar

”Ulaskom stranog investitora u NK Čelik riješeno je pitanje egzistencije Nogometnog kluba Čelik, tako da sada više novca u budžetu Grada ostaje za ostale sportove. Moj stav i stav Gradske uprave je da ove godine i ubuduće maksimalno podržimo Rukometni klub Čelik i Muški košarkaški klub Čelik, kao i klubove od posebnog interesa za Grad. Ti klubovi trebaju biti u Premijer ligi BiH. Ja sam građanima obećao da ćemo imati jake sportske ekipe u Gradu i jake utakmice i sada je na red došla realizacija tih ciljeva”, rekao je na sastanku Fuad Kasumović, gradonačelnik Zenice.

”Obezbijedite na vrijeme godišnju ulaznicu za sve susreta RK Čelika! Budite RK Čelik!”

Počela prodaja godišnjih ulaznica

Počela je prodaja godišnjih karata za rukometne utakmice u RK Čeliku za ovu godinu. Cijena ulaznice je 30,00 KM, za penzionere 20,00 KM, a ulaznice su istovremeno i članske karte za RK Čelik za godinu dana. Iznos od 30, odnosno 20 KM predstavlja i članarinu za ovu godinu. Prvih 100 osoba koje kupe ulaznicu RK Čelik će na poklon dobiti zidni kalendar za ovu godinu, sa fotografijom aktuelnog tima Čelika.

Kapiten RK Čelika Adnan Begagić

Slika: Arhiva

Pozivamo prijatelje RK Čelika i sporta iz Zenice uopšte da na vrijeme obezbijede članske karte, odnosno godišnje ulaznice. Ulaznice se mogu dobiti kod generalnog sekretara Kluba Nedima Šehića (tel. 062 599 630) i preko ovlaštenih predstavnika Kluba, a mogu se naručiti i emailom preko naše stranice. Roditelji, rodbina i prijatelji mogu ulaznice rezervisati i preko naših igrača, pa ih pozivamo da to učine.

Obezbijedite na vrijeme godišnju ulaznicu za sve susreta RK Čelika! Budite RK Čelik!

Rukometaši se vratili sa priprema

Večeras, 21. januara su se sa priprema u Zenicu vratili rukometaši RK Čelika.

”Obavili smo odlične pripreme u prelijepom izletištu Zlaća kod Banovića i u potpunosti i uspješno realizovali ovaj plan priprema. Nema povreda igrača, svi su odlično podnijeli ovaj dio pripreme i napunili ”baterije”. Već od sutra nas čekaju nove obaveze: trenizi u Gradskoj areni i teretana i, naravno, vraćanje redovnim obavezama rukometaša. Naime, sutra počinje nastava za srednjoškolce, a studenti imaju obaveze i ispite na fakultetima”, kaže za naš portal trener Seldin Rizvanović.

Kapiten RK Čelika Adnan Begagić naglašava ”da je ekipa RK Čelika sada homogena, da su spremnost i drugarstvo u timu na visokom nivou, što je garancija daljih uspjeha”.

Želite li godišnje ulaznice? Rezervišite ih emailom.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!