Kupi karte za utakmice 062 599 630

Rukometnom klubu Čelik Zenica, rukometašima i upravi Kluba povodom osvajanja jesenje titule prvaka Prve lige FBiH Sjever svakodnevno stiže veliki broj čestitki sportskih prijatelja i partnera.

Posljednja čestitka je stigla iz sjedišta Rukometnog saveza FBiH, od komesara/povjerenika natjecanja prvih liga Federacije BiH, Branka Vukojevića.

Njegov tekst čestitke prenosimo u cjelini:

”Poštovani,
Prošlog vikenda odigrane su i posljedne, odgođene utakmice u Prvoj ligi FBiH za muškarce, u obadvije skupine. Kako su već prije odigrane sve utakmice Prve lige FBiH za žene, uspješno i prema planu smo priveli kraju natjecanje u jesenjem dijelu sve tri federalne lige.

Prvaci jesenjeg dijela natjecanja su:

  • ŽRK SLOGA 2013. – Gornji Vakuf/Uskoplje, 1. Liga FBiH za žene;
  • RK ČELIK – Zenica, 1. liga FBiH za muškarce, Grupa Sjever i
  • RK GORAŽDE – Goražde, 1. liga FBiH za muškarce, Grupa Jug.

Čestitam pobjednicima! Koristim se prilikom da se svim učesnicima prvih liga FBiH zahvalim na kooperativnosti i korektnoj suradnji i vjerujem da će naša suradnja u nastavku natjecanja biti još bolja i kvalitetnija. Odluku o početku natjecanja u proljetnom dijelu prvenstva uskoro će donijeti Upravni odbor Rukometnog saveza FBiH.”

Na kraju proglašenja i čestitki najboljim klubovima, Komesar prvih liga FBiH Branko Vukojević je svim učesnicima natjecanja čestitao predstojeće novogodišnje praznike, a vjernicima katoličke i pravoslavne vjeroispovjesti i sretne božićne praznike.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!