Kupi karte za utakmice 062 599 630

Nakon obavljenih završnih priprema u SRC Ajdinovići, rukometaši Čelika su nastavili sa pripremema za novo prvenstvo u Gradskoj areni Zenica.

– Zdravstveni bilten igrača je dobar, raspoloženje među igračima je odlično i jedva čekamo prvu prvenstvenu utakmicu – kaže novi kapiten Čelika Slaven Šijaković.

Kapiten Šijaković: Idemo na sigurnu pobjedu!

– Prvi gost u našoj Areni je RK Donji Vakuf kojeg smo kod njih, u prethodnom prvenstvu, pobijedili, ali su nas malo i namučili. Zato će nam sada ”platiti” sve, sa kamatama. U Zenici, na našem terenu, idemo na sigurnu pobjedu i ne dolazi u obzir ništa drugo osim pobjede i tri nova boda! – kaže kapiten Šijaković.

Trener Čelika Seldin Rizvanović još uvijek odlučuje koga izostaviti iz sastava od 20 igrača koji redovno i svakodnevno treniraju, odnosno kojih 16 igrača izvesti na teren u utakmici protiv Donjeg Vakufa.

Škrbić: Nastavljamo pohod na Premijer ligu

– U subotu, 27. februara, nastavljamo pohod na Premijer ligu, popularno nazvanu ‘Operacija Premijer liga BiH’. Ohrabren sam stanjem u timu i generalnom probom te dobrom igrom protiv sarajevske RK Bosne – izjavio je predsjednik Kluba Pane Škrbić za naš portal.

Uprava kluba se odlučila da radi žive TV prijenose svih domaćih utakmica, tako da će od subote od 17 sati ljubitelji rukometa i navijači RK Čelika na Youtube kanalu i Facebooku RK Čelika moći gledati živi prijenos utakmice protiv RK Donjeg Vakufa.

arrow_downward

Gradska arena Zenica, rukometna utakmica Prve lige FBiH, RK Čelik – RK Donji Vakuf, 27. februara u 17 sati, bez prisustva publike.

Slični Članci

Pratite nas na Facebooku!